Bildkonst Kläder Inredning

Bildkonst Kläder & Inredning i egen design

 I min Ateljé finns alla möjligheter för att formge och arbeta fram nya saker. Det kan vara allt från minsta lilla prylen, till textiltavlor och större partier brickor m.m. till företag. 

Jag startade företaget Pia F design 1992 och har under åren haft olika inriktningar och produkter. På senare tid gör jag inte så mycket på beställning utan säljer mer färdiga produkter med framförallt Hudiksvalls- och Hälsingemotiv. Brickor med "sin egen ort" har blivit väldigt populära. Sådana beställningar som företagsbrickor och "orts"-brickor gör jag löpande men handtryckta klänningar har jag ett uppehåll med.

Från början gjorde jag många klänningar i Folklore-stil på beställning och batikade och handtryckte kläder. Balklänningar, scenkläder, smycken och accessoarer.

Färg-glada flaggor både som fasadflaggor och stora banderoller till familjer, sommarstugor och företag har det blivit i mängder genom åren. Jag gillar färger och former och har skapat Konstverk till olika utställningar under åren och beställda verk på uppdrag av privatpersoner och företag, i olika tekniker, som målad textil, acryl, gouach och blandteknik.

Illustrationer, logotyper och förlagor till t ex skyltar, affischer, mattor, etiketter, böcker, tidningar och företagspresenter.

Från 2019 är min huvudsysselsättning i Hälsinglands Auktionsverk som jag och min kollega startade.
Min ateljé används då bara som skaparateljé och försäljniningen är via min webshop och återförsäljare.
www.piafdesign.se

 

Här nedan kan du kolla på smått och gott av min produktion